BLOGG

Sunshiine24.04.2012Kanelstua !

mmmmh. Tre favoritter! 


Someone special

Om du ikke allerede har hørt om henne, har du gått glipp av noe supert.
Hun var en helt vanlig jente som skulle inn i militæret, helt tilfeldig hadde hun en blogg. Hennes navn er Marie, og etter at Marie startet i millitæret har bloggen blitt godt preget av det på en super måte.  Hun er en utrolig god skribent som nå jobber med det i army'n! Hun er en fantastisk jente sånn som vi blir kjent med henne på bloggen. 

Hennes blogg er blitt et møtepunkt for lesere som intereserer seg for militærlivet, vellskrevne tekster om alt, litt kjærlighet, litt trening, inspirasjon generelt, foto, gullerøtter og tiss i bånd. De to siste er kanskje ikke helt forståelig, men det gir deg en grunn til å sjekke det ut! 
Hun er jo tross alt supermarie.net ! 

 

hnchEveryday.

Miss you both, everyday. H a p p y N e w Y e a rGodt nytt år å lykke videre folkens. 
 Håper dette året blir bedre en det forrige.

Smil. 

And so ...

 

.. another angel has fallen. 

And it wasn't easier this time. It never will be, for anybody.  

Nå seiler du på de syv hav, kaptein, morfar.

It's been a tough fall, and it will be an even tougher christmas.

 

Love you forever. 

 

 

Gode minner foreviges.Åhh hvor jeg savner sommeren 2011, allerede. Så sinnssykt og! .....

I have so many wishes.

I wish you'd stoped lying to me.
You should know by now, that
I know your behaviour better than you.

I left my heart on the dancefloor.

 


Why don't you treat me, like I treat you?

 

Sometimes I wish you would give me, what I give you.

 

I just wish. 

She needs a hand of hope.

 

4H Norge feirer 75 år i 2011, og i den anledning ønsker 4H å gi en gave istedenfor å få en gave. Gaven er rent vann til Sierra Leone, som er et av verdens fattigste land. Målet er å bygge 44 brønner som skal sikre rent vann og gi bedre helse, gjennom å lære ved å gjøre.

«««««

Imagine walking and walking and walking for water
The burden on her shoulders every hour, every day
Imagine longing, and longing, and longing for water
Shes eight, shes afraid, but there's nowhere else to stay
She needa a sign of dedication
She needs a hand of hope

She needa a sign of dedication
She needs a hand of hope
She need caring inspiration

...

»»»»»

Video:  Hand of Hope
Sang/song:   Marianne og Hanne Medlien
Melodi: Børre Sørdahl (Tromsø)
Tekst/lyric:   Børre Sørdahl og HC Medlien

 

En fantastisk sang, og video som virkelig betyr noe for noen.
Youtube: «Hand of hope - a helping hand» eller «Musikkvideo Hand of Hope»

- Siri


ÅHRR !

 

Faen i helvette i granskauen i pokker i jevenskapet.

er jeg sinna.

 
 

Sånn...

 

... innimellom alt det kjipe, travle, stressende, hatfulle, håpløse, idiotiske, uforklarlige, trenger-det-ikke, «men», ufyselige som skjer i skolen, på hjemmebanen, i lufta, i været....

så skinner det lyse vakkre stråler igjennom som gir små glims, blikk, moments av herlighet, godhet, hjertevarme, trenger-det, kjærlighet i hverdagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Siri.

 

so...30.aug.2010


oppgjørets time!
.... fa----en.

altså... youtube!


Changes is made

Siri

Phone
Siri

bffl

 


Birthday-gift from my best-est best-friend <3

- Siri

Heroes


Tv tid nå, igjen. Heroes står er på kanal nrk3!- Siri

Rettskriving blir til feilskriving.

.

Graham Norton Show


Squeeze you

MEDIA EKKE SLÆKK

...seriøøøst.

2 ql 4 sql
Boyfriend pants
Vero Moda top
One Signe from Verdal
One Caroline from Mosvik

Since I got a job in the newspaper T-A, in the FILTER section, I interviewed Caroline today.
She hated my questions. I wrote to slow, and she couldn't concentrate so much she took my mac an wrote the answers without me actually interviewing her. But that's OK, more time for me to do nothing............

I'll go back to doing nothing, and look forward to a test in "crime and punishment" tomorrow...........

In 2 hours I'll be swamped with 40-50 people around me, I'm the leader in my 4H club, and we're having a meeting with two other clubs, eating hot-dogs and playing. THAT WILL BE FUN. YES...... hadde nest siste dag med engelsk i dag så jeg tenke det passa seg. HAHA.

Nå går jeg

TV TID


The Matrix.

«The Matrix» er en virtuell verden som alle mennesker holdes fange i, uten å vite det. Dette gjenspeiler Platons lignelse med mennene i hula. Platons lignelse går ut på at om en mann har levd hele sitt liv nede i ei hule, lenket, og kun har skygger å se på veggen foran seg ? hva ville han da kalle dette han så på veggen? Svaret er «virkeligheten», og det er slikt filmen The Matrix spiller på, «hva om virkeligheten ikke er virkelig?»

The Matrix fikk to etterfølgere, The Matrix Reloaded (2003) og The Matrix Revolutions (2003), i tillegg til den mer frittstående kortfilmsamlingen The Animatrix (2003)

»Wikipedia«

Loving it.

Evelyn. The only one.


Worth seeing.
One of my favorites. 


- S

Her-o-in


Man kjenner seg villig til alt, alkohol har mye med det å gjøre, men det faktumet at du har rømt hjemmefra og er bare 15 år å vil leve livet har også noe med det å gjøre. De sitter et bord bortom, ser på deg og vinker deg ditover. Du ser på de rundt deg, ser alle på deg? merker noen om du går dit? Neida, det går bra. Alle er for opptatt med sitt eget. Du reiser deg stille og går bort. Det trekkes frem en stol og du setter deg rolig ned. Ingen sier noe. Det blir lagt noe forran deg. Noe er hvitt, noe er brunt. Du får valget. Hvitt eller brunt. Sprøyte, røyke eller nese. Du velger. Du kjenner det fort suser, alt suser. Du får et psykisk og fysisk velbehag. Dere blir sittende til langt på natt.

Du føler deg utslitt, du sov ikke i natt. Kom sent hjem til sure foreldre. Du går ut igjen, møter de igjen, får valget igjen. Du vet konsekvensene, men rusen, susen og velbehaget var bare ett ja unna. Du tar valget. Susen kommer. Velbehaget kommer.

Du var 15. Du var 26. Du døde. Alkohol. Heroin. Slosskamp. Du lå der alene i mørket. Død.


www.heroin.no I hate drugs, no matter what.

I saw you


Y

Runawaymydear.


I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY I WANNA RUNAWAY
I just wanna fall and loose myself.    
If I could do anything, I would runaway with you.Les - Depresjon
«Hver femte 16-åring er deprimert»

« Tallene er hentet fra en studie gjort på 8000 15-16 åringer i Oslo, og de er overveldende høye. Ungdom som sier de føler sterkt press om å lykkes scorer dobbelt så høyt på depresjon.

Verst for jentene
For jentene spesielt er tallene sjokkerende høye. 1 av 2 jenter som føler press om å lykkes har symptomer på depresjon! Det er ikke få av jentene som sier de føler et slikt press. I gruppa på 8000 ungdommer svarer hele 65 prosent av jentene at de føler et stort press om å lykkes. Halvparten av dem er altså deprimerte!

Du skal være flink, pen og sosial, og samtidig skal du få sove. Astrid, Ragnhild og Angelica fra Oslo Katedralskole forteller om det presset de opplever i sin hverdag.
Bedre for guttene
Guttene takler tydeligvis presset bedre. Nesten like mange av dem føler press om å lykkes (59 prosent mot jentenes 65 prosent), men bare 1 av 5 blir deprimert av det - mot jentenes 1 av 2.

Ser vi på alle de 8000 ungdommene som ble spurt under ett, både de som følte press og de som ikke gjorde det, blir antallet deprimerte halvparten av hva det er hos de som føler press. Blant 15-16-åringer generelt ser det altså ut til at 10 prosent av guttene og 25 prosent av jentene sliter med depresjon. Ikke ubetydelige tall, det heller! »
    > Artikkelen fra - www.nrk.no
Bilde fra nrk

Hver dag blir ungdommer mobbet, utslittne, lei og humøret går neddover. Depresjon er en stor del av hverdagen til mange ungdom nå for tiden. Fant ikke noe register over tidligere undersøkelser hvor et tall over hvor mange som var registrert i de tidligere årene, men har hørt fra andre kilder som har spekulert på dette at det var færre. Færre fordi ungdommen i den tiden lærte å leve med de vilkårene. Men ingenting er sikkert.

Det er få ungdommer på min skole som vet at rådgiver og helsesøster er tilstede for å snakke om slike problemer òg, ikke bare skolegang og pubertet, men også psykiske problemer.

 
Vet du om dere har en rådgiver/helsesøster på din skole dere kan prate med om alt ?

- Siri

1.JULDAG'
Hva syns du ? 
Fikk du noe av det samme ?
Hatt en bra jul så langt ?
- s h .

hits