juni 2010

Sinne

Dagens bilder '

- Siri

Gipsy.


Squeeze you

Mer bursdag i bilder


Bildet av meg er lånt fra Margrete.- Siri

Me.
Grown up, but still childish.

Folk og røvere. Parthey!Italy


Jeg savner Italia..

MEDIA EKKE SLÆKK

...seriøøøst.

Foto' by the lake


Foto av meg, Siri ©


Siden det var forbereding til eksamen i dag for noen, sååå tok vi litt fri.. Haha, de to som skulle lese å studere hardt til i morgen ble heller med meg ut å sto modeller!  Thanks Signe och Ann-Helen!

Streik og eksamen.

.. at på vår skole nå, så kan det muligens hende at det kanskje muligens 93% blir streik. Så, noen av elevene får fri i dag kl.10.00, mens noen av oss / altså vi som er så uheldige å være noen av de som har eksamen / skal være på skolen å øve og ha eksamen.  Not really fun at all !  Men såå, det går bra liksom.
Jeg trenger ikke å ta eksamen, men hadde vi fått valget om å ta den nå eller senere, så hadde jeg valgt nå. Vi har nettopp sittet i flere dager å lest som faen på alt å fått masse powerpoints av læreren i flere uker, så de mener vi er klare, men selvfølgelig..jeg...er som vanlig ikke forberedt fordi jeg er piss lei skole. Lærerne sier at flertallet av elever faktisk går opp flere hakk når det plutselig kommer til eksamen, men i den undersøkelsen tror jeg de glemte vår MK klasse.. ehe.
Signe / Signe - sitter som vanlig å knekker fingre.. #$%gRTh..


Linnéa - var så flink at hun kom 1-2 timer for tidlig på skolen i dag så det glinser glede av henne.


Bussplass.
©

hits